دعایی قرآنی برای رفع بخل و خساست در فرد

دعایی قرآنی برای رفع بخل و خساست در فرد

در این مطلب از سایت ادعیه و اذکار اهنوس به دعایی قرآنی برای رفع بخل و خساست در فرد پرداخته ایم. برای رفع بخل و‌ خسیس بودن افراد و اطرافیان دعای مجرب عنوان شده را بخوانید که ان شاء الله کارگشا باشد.

دعایی قرآنی برای رفع بخل و خساست در فرد
دعایی برای رفع بخل و خساست در فرد

دعایی  برای رفع بخل و خساست در فرد,دعا و آیه برای رفع بخل و خساست در افراد خسیس و بخیل,دعای رفع بخل در افراد بخیل,دعای رفع خساست در افراد خسیس,دعای رهایی از بخل و خساست,دعای از بین رفتن خساست و خسیسی,دعای قوی و مجرب رفع بخل افراد بخیل,آیه قرآنی برای رفع فوری بخل,دعای پول گرفتن از شوهر,دعای خوش اخلاقی شوهر,دعای خوب شدن اخلاق شوهر,دعای رفع بداخلاقی شوهر,طلسم و دعای دست و دلباز شدن شوهر,دعای قوی و مجرب شوهر خوب.

 

دعایی قرآنی برای رفع بخل و خساست در فرد:

با ایمان خالص و توجه قلبی آیه ۹۲ از سوره مبارکه آل عمران را بیست و یک مرتبه بخواند. سپس آنرا بر کاغذ بنویسد و در آب حل کند و به فرد مورد نظر بنوشاند به اذن خداوند متعال بخل و خساست آن فرد از بین میرود.

( لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّى تُنفِقُواْ مِمَّا تُحِبُّونَ وَمَا تُنفِقُواْ مِن شَیْءٍ فَإِنَّ اللّهَ بِهِ عَلِیمٌ ) .

توجه شود :

این عمل را میتواند به مدت یک هفته ادامه دهد. راهکار قرآنی برای رفع بخل و خساست : قرآن در تبیین صفت بخل در انسان بیان می‌دارد که این صفت در وی به عنوان غریزه‌ای با جان آدمیان عجین شده است.

در آیه ۱۲۸ سوره نساء در این باره می‌فرماید:

و احضرت الانفس الشح؛ جان‌های آدمیان بخل و آزمندی را حاضر دارد. در آیه ۱۰۰ سوره اسراء بیان می‌کند که بخل و تنگ چشمی در انسان امری ذاتی است و انسان با این صفت و خصلت ذاتی آفریده شده است: و کان الانسان قتورا؛ زیرا این آیه در مقام تبیین و تعلیل چگونگی برخی از اعمال وارد شده است و بیان می‌کند که علت رفتار ناپسند آدمی را می‌بایست در این خصلت ذاتی او دانست که موجودی آزمند و بخیل است.

در آیه ۹ سوره حشر اصل را بخل و خست آدمی قرار می‌دهد و می‌فرماید : انسان به طور طبیعی موجودی آزمند، خسیس و بخیل است و تنها عده‌ای هستند که با مبارزه با این قوه غریزی و مهار آن می‌کوشند تا از شر آن مصون بمانند.

برگرفته از سایت دعایاب

بیشتر بخوانید  دعا برای رفع قرض - دعای ادای بدهی و قرض مجرب

درباره ی سیّد جعفر غیبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 5 =